Persoonlijk, snel & eenvoudig

Persoonlijk, snel en eenvoudig; zo pakken wij dingen aan. Wij houden niet van ingewikkeld doen. Wij doen wat wij beloven. Wij hebben geen mening over wat mooi of lelijk is, want dat bepaal jij zelf. Wij zorgen er gewoon voor dat jouw foto perfect wordt gedrukt op een handdoek. Kwaliteit die je verwacht en zelfs nog wat meer.

Drukken Vouwen Verpakken

Mooie woorden, maar wat betekent dat dan?

Jouw persoonlijke handoek wordt met zorg gedrukt, opgevouwen en verpakt. Binnen 3 werkdagen wordt deze dan bezorgd op het door jou aangegeven adres. Je kunt je handdoek per stuk bestellen.

Fotohanddoek.nl bedrukt jouw handdoek in eigen drukkerij.

Fotohanddoek.nl bedrukt jouw handdoek in eigen drukkerij.

Niet in China of in een ontwikkelingsland. Geen kinderarbeid of duistere praktijken.Gewoon in Nederland. Onze drukkerij staat in Groningen. Van daaruit maken wij jouw handdoek en leveren wij door heel Nederland.

Wij hanteren de algemene voorwaarden van thuiswinkel waarborg

Wij willen de beste service kunnen bieden aan onze klanten. Daar horen ook de beste Algemene Voorwaarden bij. Onze voorwaarden zijn gelijk aan de voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg. Hiermee ben je als consument verzekerd van veilig zaken doen met webshops. En dus ook met Fotohanddoek.nl

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden