Persoonlijk, snel & eenvoudig

Persoonlijk, snel en eenvoudig; zo pakken wij dingen aan. Wij doen wat wij beloven. Wij hebben geen mening over wat mooi of lelijk is, want dat bepaal jij zelf. Wij zorgen er gewoon voor dat jouw foto perfect wordt gedrukt op een handdoek. Kwaliteit die je verwacht en zelfs nog wat meer.

Mooie woorden, maar wat betekent dat dan?

Jouw persoonlijke fotohanddoek wordt met zorg gedrukt, opgevouwen en verpakt. Binnen 3 werkdagen wordt deze dan bezorgd op het door jou aangegeven adres. Je kunt je handdoek per stuk bestellen.

Fotohanddoek.nl bedrukt jouw handdoek in eigen drukkerij.

Geen kinderarbeid of duistere praktijken.Gewoon in Nederland. Onze drukkerij staat in Groningen. Van daaruit maken wij jouw handdoek en leveren wij door heel Nederland en België. Ons verzendhuis Droginet stuurt het pakket naar je toe.

 

Wij hanteren de algemene voorwaarden van thuiswinkel waarborg

Wij willen de beste service kunnen bieden aan onze klanten. Daar horen ook de beste Algemene Voorwaarden bij. Onze voorwaarden zijn gelijk aan de voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg. Hiermee ben je als consument verzekerd van veilig zaken doen met webshops. En dus ook met Fotohanddoek.nl

 

1

Bedenk een ontwerp

Bedenk een ontwerp waar je het nog jaren over hebt

2

Bewerken

Upload hier je foto en kies een formaat!

3

Send & love it!

Vul je gegevens goed in en geniet van je nieuwe handdoek!