fbpx

Dit is hét leukste cadeau voor jouw trainer aan het einde seizoen

Sporten is ontzettend leuk. Als je sport in teamverband, zoals bijvoorbeeld in een voetbalteam, is dat extra leuk. Je motiveert elkaar niet alleen om fit te blijven, maar ook kan je samen de derde helft beleven. Het staat voor een en al gezelligheid dus. Toch moet je een bepaald persoon ook niet vergeten. Hij of zij is namelijk degene die alle trainingen verzorgt! Juist, het is de trainer. Een leuk cadeau mag natuurlijk ook niet ontbreken aan het einde van het seizoen. Wat is nu het leukste cadeau dat je kunt geven aan jouw trainer aan het einde van het seizoen? In dit artikel vertellen we jou hier graag meer over.

Een fotohanddoek als cadeau voor jouw trainer aan het einde seizoen

Wil je graag echt scoren bij je trainer? Dan kun je simpelweg het leukste cadeau voor jouw trainer voor het einde van het seizoen kopen: een fotohanddoek. Het leuke hieraan is, is dat heel erg persoonlijk is. Bovendien is het ook nog iets unieks, want het is de enige handdoek in deze identieke vorm. Je kiest immers zelf de foto en laat deze hierop bedrukken.

Misschien wil je bijvoorbeeld een foto gebruiken van je trainer, maar misschien kies je ook wel voor een leuke foto van het gehele team. De mogelijkheden zijn daarmee eindeloos en je trainer zal dit ongetwijfeld ook erg waarderen. Het is in ieder geval leuk als je voor een foto kiest die weer refereert aan het team. Jouw trainer zal deze handdoek dan met veel plezier gaan gebruiken. Het is zoveel meer dan een simpel doosje met Merci-chocolade!

Kwaliteit van de foto

De juiste foto is natuurlijk ontzettend belangrijk. Je dient er rekening mee te houden dat deze foto op een groot handdoek wordt geplaatst. De voorkeur heeft dus ook dat jouw foto van goede kwaliteit is. Hiervoor kan je natuurlijk een spiegelreflexcamera gebruiken, maar ook de nieuwste smartphones maken tegenwoordig al prachtige foto’s. Je kunt het leukste cadeau voor jouw trainer aan het einde van het seizoen dus ook gemakkelijker maken dan je van tevoren misschien denkt.

Uploaden naar jouw fotohanddoek

Heb je een geschikte foto gevonden? Dan kan je je foto simpelweg uploaden naar jouw fotohanddoek. Daarvoor hebben wij een handig systeem ingebouwd op onze website. Je kunt je foto ook nog bepaalde effecten meegeven. Natuurlijk kan je dit van tevoren doen op je eigen computer, maar voor het gemak hebben wij hiervoor ook een ingebouwde feature. 

Zo kan je bijvoorbeeld een leuke tekst toevoegen. Wil je graag een tekst op jouw handdoek? Geen probleem, want ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Je kunt de tekst gemakkelijk bewerken door hierop te klikken. Ook kan je de kleur van de tekst eenvoudig naar wens wijzigen. Wil je dat de tekst op een andere plek komt te staan? Dan kan je de tekst ook nog eenvoudig roteren. Je kunt de tekst bovendien ook nog zo groot maken als je zelf wilt. Wil je een klein tekstje onderin of mag de tekst wel lekker groot zijn? De keuze is natuurlijk aan jou. Indien je helemaal akkoord bent kan je klikken op ‘bestellen’.

Het eenvoudige bestelproces

Wil je graag het leukste cadeau voor jouw trainer aan het einde van het seizoen bestellen? Dat is natuurlijk geen alledaagse taak voor jou. Gelukkig hebben wij het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor je. Je kunt namelijk simpelweg je persoonlijke gegevens en bezorgadres invoeren en vervolgens kan je nog een formaat aangeven. Je kunt kiezen voor 100×50 of 140×70. Heb je nog een couponcode van ons? Dan kan je deze nog invoeren op de website. Vervolgens kan je doorklikken naar de betaalpagina en kan je je cadeau gemakkelijk online betalen via een beveiligde verbinding.

Geniet van onze snelle levering

Als je het cadeau voor jouw trainer voor het einde van het seizoen bestelt wil je daar natuurlijk niet te lang op wachten. Gelukkig hanteren wij een razendsnelle levering van slechts drie werkdagen. Je kunt ons product per stuk bestellen en daarmee geldt er dus geen minimale afnamehoeveelheid.

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten waarderen ons met een ruime voldoende. Een van onze recente beoordelingen: ‘Supersnelle service, en mooi resultaat bedrukking en kwaliteit handdoek. Het is heel makkelijk om de foto te uploaden en op maat te maken’. Na de levering zullen wij jou ook vragen over je er tevreden over bent. We horen dit natuurlijk graag van je.

Start direct met ontwerpen

Ben je er helemaal klaar voor en wil je graag het leukste cadeau voor je trainer voor het einde van het seizoen kopen? Je kunt hier direct een handdoek ontwerpen. Volg de drie stappen en ontvang het exemplaar binnen slechts drie dagen bij jou thuis.

De voordelen van een fotohanddoek

Twijfel je nog ergens over? Voor het gemak zetten wij alle voordelen hieronder nog in een overzicht:

  • De handdoeken zijn van hoge kwaliteit en daarmee gaat de handdoek jarenlang mee;
  • Ook de bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit, waardoor de foto niet zomaar vager wordt na een aantal wasbeurten;
  • Snelle leveringen binnen slechts drie werkdagen. De handdoek wordt dus letterlijk vers voor je gedrukt;
  • Fotohanddoek.nl is onderdeel van Brandmore Industries en heeft daarmee al jarenlange ervaring in drukwerk;
  • Geprint in Groningen. Een écht lokaal Hollands product dus!

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen kun je ons bereiken via de live-chat functie. Meestal antwoorden wij binnen tien minuten op je vraag. Als alternatief kan je ook rechtstreeks mailen naar info@fotohanddoek.nl of je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 050 5426392. We horen graag van je.