fbpx

Kerstcadeaus voor vrouwen waarmee je geheid goed zit!

In deze inspirerende blog over de leukste kerstcadeaus voor haar, geven we vele cadeau tips & tricks. We proberen het breed aan te vliegen, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Zo kijken we naar cadeaus zoals mode accessoires tot parfum. Maar ook kijken we naar meer originele cadeaus voor haar. Denk hierbij aan een bijvoorbeeld het geven van een vliegles kado. Een vliegles?? Ja, dat lees je goed!

Onze beste cadeautip voor haar is: zorg dat het persoonlijk is. Persoonlijke cadeaus spelen in op de emotie. Hierdoor kan je de leukste en meest memorabele gifts geven. Je kunt het persoonlijker maken door iets heel specifieks te kopen, wat echt bij haar past. Of je zorgt voor een mooi verhaal dat past bij dit kado. Dit kan als je bijvoorbeeld iets samen hebt meegemaakt. Of wanneer iemand door een moeilijke tijd is gegaan. Door het persoonlijk te houden, maak je het emotioneel.

#1. Kledingbox abonnement

Kledingbox abbonement als cadeau voor haar? Dat is een kado waar je niet zomaar aan denkt. En juist daarom vinden wij het een leuk idee om als cadeautje te geven aan haar! Tegenwoordig heb je vele aanbieders van kledingbox abonnementen. Met een zeker budget kan je leuke boxen aankopen, waardoor je volledig gestyled wordt. Meestal ontvang je een complete outfit in een box (met schoenen en al!), maar dit verschilt uiteraard per abonnement.

#2. Een goede fotocamera

cadeaus camera

Wanneer jouw vriendin helemaal weg is van foto’s maken, dan is een goede fotocamera een super waardevol geschenk voor haar. Het maken van scherpe foto’s zorgt er namelijk voor dat ze al die mooie momenten (van jullie samen) kan vastleggen. Zo gaat er nooit meer een herinnering verloren! Ook is
een goede fotocamera onmisbaar als jullie vaak samen reisjes maken. Om vervolgens de leukste kliekjes te vereeuwigen op een mooie fotohanddoek van jullie samen.

#3. Een persoonlijke fotohanddoek

Waar je echt punten mee kan scoren bij iemand is om je cadeau helemaal zelf te maken. Oké, met een beetje hulp van het internet dan! Het internet staat vol met gepersonaliseerde cadeaus, wat misschien wel het allerleukste is om te geven. Maar heb je ooit gehoord van een foto op een handdoek? Hoe tof is dat?! Je hebt een heel jaar de tijd gehad om een mooie foto te schieten, dus je hebt vást een leuke foto. Misschien een grappige of juist een hele serieuze foto? Ons is niks te gek!

Het kan ook een foto zijn van je favoriete huisdier, van je favoriete auto, hobby of noem maar op! Doen wij niet moeilijk over.

#4. Dameshorloge

Een dameshorloge als cadeau voor haar kan een veilige en goede keuze zijn! Tegenwoordig heb je enorm veel aanbod, en vele nieuwe horlogemerken. Door al deze en nieuwe keuze, kan je heel veel vrouwenhorloges shoppen voor onder de honderd euro. Leuke en bekende merken waar je mooie klokjes kunt shoppen voor tussen de 40 a 100 euro zijn onder meer Oozoo en Cluse.

#5. Vliegles, Parachutespringen of Paragliding

paragliding als cadeau voor haar

Vliegles als cadeau voor haar in 2020!? Ja, dat lees je goed! Hoe gaaf is het om vliegles te geven als ultiem cadeau? Oké, toegegeven, je moet wel een beetje lef hebben. Maaaaarr… een beetje een goede vriend/vriendin kan dit perfect inschatten natuurlijk! Naast parachutespringen kan je ook een proefles paragliding cadeau geven.

#6. De nieuwste spannende thriller

boeken cadeau voor haar

Heb jij een zusje die erg graag leest? Of een moeder die een echte boekenworm is? Dan is een spannende thriller absoluut een geschikt cadeau voor haar. Als zij graag leest, dan is de kans groot dat ze veel boeken al gelezen heeft. Daarom geven wij als tip om een van de nieuwste thrillers te geven. Misschien heeft ze er wel eentje op haar verlanglijstje staan?

#7. Setje Riverdale kaarsen

leuke cadeautips voor haar

Een leuk én romantisch cadeau idee voor iedere vriendin is een setje Riverdale kaarsen. Bij Riverdale hebben ze hele leuke woonaccessoires, waaronder mooie kaarsen zoals je kan zien op de afbeelding van hierboven. Sierlijke kaarsen zijn een leuk en geschikt geschenk omdat ze veel sfeer toevoegen aan het huis, en vaak ruiken ze ook nog eens erg lekker. Sowieso is Riverdale een populair merk onder dames, dus sla je slag!

#8. Leuke woonaccessoires

cadeau tips voor dames

Naast de kaarsen van hierboven zijn woonaccessoires ook een echt leuke vriendinnen cadeautip. Hierbij is het wel belangrijk dat je goed weet wat voor smaak jouw vriendin heeft. Houdt ze van landelijk, of eerder van industrieel? En hoe ziet haar huisje er momenteel uit, in welke stijl is het ingericht. Je zal natuurlijk wel iets leuks moeten geven dat zij ook echt mooi vindt, wat bij haar past, én wat ze ook echt gaat neerzetten bij haar thuis.

#9. Luxe badset voor ontspanning

Een luxe badset is een leuker geschenk dank je denkt. Hedendaags zijn er vele aanbieders die een ware beleving maken van ontspanning in de badkamer. Een luxe badset bevat vaak heerlijke geuren en zachte badschuimen. Een van onze cadeautips voor luxe badsets is de Adventi Rituals kalender voor met de kerst. En om het helemaal af te maken biedt Rituals ook nog eens badjassen aan! Voor de ultieme ervaring.

cadeau ideeen voor haar

#10. Goede wandelschoenen

leuke cadeau ideeen voor dames

Goede wandelschoenen voor dames zijn een onmisbaar cadeau. voor vrouwen die houden van reizen. Wandelschoenen zijn zeer handig voor op reis, want tijdens het reizen zal je vele kilometers afleggen. En dat vaak te voet. Maken jullie bijvoorbeeld veel stedenreisjes? Of gaan jullie wel eens backpacken? Super leuk, en dan wordt er vast en zeker ook veel bezichtigd. Tijdens jullie avonturen zullen goede wandelschoenen haar voetjes goed beschermen. Of misschien reizen jullie niet bijzonder veel, maar doen jullie wel vaak samen een rondje lopen. Ook bij een stevige avondwandeling goede wandelschoenen heel wenselijk en comfortabel.

#11. Een video deurbel

leuke cadeaus voor haar

Een video deurbel is een van de laatste innovaties van het afgelopen jaar. Deze zeerhandige tools geven de werkenden onder ons de kans om ook tijdens werkuren mensen aan de deur te ontvangen. Het werkt namelijk zo: je hangt de video deurbel op en koppelt deze aan je telefoon via een app. Wanneer er iemand aanbelt, voor bijvoorbeeld het afleveren van een pakketje, wordt je via de telefoon gebeld. Via de telefoon kan je dan met de camera in contact komen met degene die aanbelt, en zo hem of haar ontvangen / instructies geven bij bv. een pakketje. Kortom, een superhandig cadeau dus!

#12. Een educatief boek voor persoonlijke groei

leuke cadeau ideeen voor haar

Educatieve boeken worden steeds populairder. In een tijdperk waarin technologie steeds meer overneemt, wordt kennis alsmaar belangrijker. Een leerzaam kennisboek als cadeau voor haar is dus vooral functioneel. Maak het relevant door een boek te kiezen dat inspeelt op haar interesses. Volgt ze bijvoorbeeld een studie, en heb je een boek gevonden dat niet in haar boekenpakket zit? Of heeft je vrouw een nieuwe hobby, en zal een kennisboek haar meer verdieping geven?

En, wat vonden jullie van onze top 12 aan leukste cadeaus voor haar? Laat je ons in een reactie hieronder weten welke tip of welk item jij het leukste vindt om als geschenk te geven aan haar? Zo help je andere lezers ook verder!

Liefs,
Carola