fbpx

Sinterklaas cadeau-ideeën voor vrouwen!

Sinterklaas komt eraan, en dat vraagt om een inspiratie blog vol leuke Sinterklaas cadeau-ideeën voor vrouwen! Natuurlijk wil je haar tijdens de Sinterklaas periode een leuk cadeautje geven, maar vaak is de vraag wat. Wat voor cadeau geef je een vrouw tijdens Sinterklaas? In dit artikel vind je leuke en originele Sinterklaas cadeau-ideeën voor vrouwen ter inspiratie. Dankzij de variatie vind je Sint cadeau-ideeën voor ieders budget en voor iedere type vrouw. Of het nu een Sinterklaas cadeau voor je moeder, dochter of je vrouw is, met deze cadeau-ideeën zal je zeker slagen! Laten we snel doorgaan naar onze lijst der lijsten!

#1. Goodiebox 

Laten we direct beginnen met een origineel cadeau idee voor Sinterklaas: de Goodiebox! Een Goodiebox kan je zien als een doos waarin goede A-merken van beauty producten in zitten. Typisch iets voor vrouwen, als verwenmomentje voor haar zelf. In de Goodiebox zitten ook andere leuke goodies. Voorbeelden zijn: trendy lippenstift, verzorgingsproducten en limited editions accessoires die je niet in de winkel kan kopen. Het grote voordeel van een Goodiebox is dat je veel minder betaald dan de waarde die erin zit. Dat willen we natuurlijk allemaal!

#2. Wijnproeverij box


We blijven nog even bij de cadeauboxen als inspiratie voor Sinterklaas cadeau ideeën voor vrouwen. Want, een ander uniek en origineel voorbeeld van een cadeaubox is de Wijnproeverijbox! Iedere vrouw houdt van wijn, toch? In zo’n box zitten namelijk 6 bijzondere wijnen die je niet in de winkel kan kopen. Er zijn verschillende soorten Wijnproeverijboxen met verschillende thema’s en wijnsmaken. Bij deze box is het de bedoeling dat je er een gezellige avond met vrienden of familie van maakt, waarbij jullie 6 speciale wijnen kunnen proeven. En dat gewoon thuis! Zo zit er in de box ook allerlei proefinstructies en een handleiding met superhandige tips over hoe je een wijn thuisproeverij kan organiseren en welke hapjes er lekker bij smaken. Gaaf hè!

#3. Sushi Go Kaartspel

kleine Sinterklaas cadeau ideeen vouwen

Voor wie een kleiner budget heeft kan je eens denken aan het spel Sushi Go! Als leuk sinterklaascadeautje voor vrouwen. Wie is er tegenwoordig niet meer gek van sushi? Met dit kaartspel is het mogelijk om punten te scoren door de kaartjes te combineren en zo de juiste sushi gerechten bij elkaar te krijgen. Vergeet het dessert niet, anders verlies je punten! Het ideale cadeau voor de sushi liefhebber. Zo zal je er een gezellige avond mee hebben, en misschien ook wel een klein beetje zin in sushi 😉

#4. Phillips Senseo Melkopschuimer

Sinterklaas cadeau inspiratie vrouwen

Met een melkopschuimer is het mogelijk om een heerlijke cappuccino, latte macchiato en zelfs ijskoffie te maken. Restaurant waardig! Ken jij een echte koffieleut? Dan mag dit apparaat niet ontbreken in haar keuken. Dit wordt optimaal genieten, en als je dit Sinterklaas cadeau idee aan je eigen vrouw of moeder geeft dan kan ook jij mee genieten van de heerlijke cappuccino’s. 

#5. Glamour.nl tijdschriften bundel + cadeau

Sinterklaas cadeau ideeen vrouwen

Is jouw vrouw, vriendin, moeder of dochter iemand die graag tijdschriften leest en op de hoogte blijft van Fashion en andere vrouwen trends? Een leuk sinterklaas cadeautje voor deze vrouwen is een tijdschriftenbundel van Glamour.nl. Glamour staat erom bekend goede artikels te schrijven over Fashion, Beauty, en ook andere onderwerpen zoals body positivity, empowerement en carrière. Daarmee inspireren ze dagelijks honderdduizenden vrouwen. 

#6. Een persoonlijke fotohanddoek

Waar je echt punten mee kan scoren bij iemand is om je cadeau helemaal zelf te maken. Oké, met een beetje hulp van het internet dan! Het internet staat vol met gepersonaliseerde cadeaus, wat misschien wel het allerleukste is om te geven. Maar heb je ooit gehoord van een foto op een handdoek? Hoe tof is dat?! Je hebt een heel jaar de tijd gehad om een mooie foto te schieten, dus je hebt vást een leuke foto. Misschien een grappige of juist een hele serieuze foto? Ons is niks te gek!

Het kan ook een foto zijn van je favoriete huisdier, van je favoriete auto, hobby of noem maar op! Doen wij niet moeilijk over. TIP VAN DE DAG: Wat misschien nog wel het meest originele is, is om je gedicht te laten bedrukken op een handdoek! Daar kun je dan je cadeautjes weer in inpakken, heb je direct een surprise!

#7. Wimoma Kyara Schoudertas

Sinterklaas cadeau ideeen voor dames

Ben je op zoek naar een Sinterklaas cadeautje voor je dochter of vriendin? Een hippe tas zou een goed idee zijn! Neem nu als voorbeeld de tas van hierboven. Deze mooie lederen schoudertas mag niet ontbreken aan de schouder van een vrouw. Door het zwarte leer past hij bij vrijwel iedere outfit. Ideaal te combineren. En het allermooiste als cadeautje is dat de prijs ook verrassend laag is. Er zijn trouwens verrassend veel tassen die op deze specifieke tas lijkt, maar deze vonden wij er wel erg uitspringen. 

#8. LED-verlichting Make-up spiegel

Sinterklaas cadeau ideeen dames

Vrijwel iedere vrouw kan een goede make-up spiegel heel goed gebruiken. Niet alleen de beauty queens, maar iedere soort vrouw heeft hier (stiekem) behoefte aan. Of je nou wel of geen make-up draagt, zo’n spiegel met LED verlichting is superhandig! Neem nou bijvoorbeeld wenkbrauwen epileren: hier heb je een helder licht voor nodig. Nu hebben we de populaire make-up spiegel van hierboven gevonden. Deze spiegel is een hele veelzijdige make-up spiegel. Er zitten LED-lampen in en hij bevat twee spiegels die 2x en 3x vergroten. Dat is handig voor bijvoorbeeld het aanbrengen van mascara, waarbij je beter zicht van dichtbij nodig hebt. Ook handig: de batterijen die in de spiegel moeten worden bijgeleverd. De goede Sint zou dit cadeau idee aan zijn vriendin, moeder of dochter kunnen geven.

#9. Haar eigen glazen

persoonlijke sinterklaas cadeau ideeen

Persoonlijke Sinterklaas cadeau ideeën voor vrouwen zijn vaak een van de beste keuzes. Door het personaliseren van een cadeau wordt het namelijk per direct uniek. Zo kan je van een simpele mok een persoonlijk geschenk maken door er een naam en/of logo op te zetten. Als je nu een klein budget hebt van onder de 20 euro, dan is ons advies om persoonlijke glazen te overwegen. Zo kan je wijnglazen en theeglazen laten bedrukken met de naam van jouw vrouw of vriendin. Wanneer zij dan de volgende keer thee of wijn drinkt, kan ze dit doen vanuit haar eigen glas. Hoe leuk is dat?! 

#10. Fitbit Versa Lite

Sint cadeautjes vrouwen

Als Sinterklaas heb jij je vast wel eens verdiept in een Fitbit. Je weet wel, zo’n slim apparaat rondom je pols waarmee je van alles kan meten: van gezondheid tot het ontvangen van notificaties en telefoongesprekken. Een van de beste Fitbits van dit moment is de Fitbit Versa Lite. Deze Fitbit Smartwatch is voorzien van alle gemakken. Ken je iemand die een betere levensstijl wil? Dan is dit het cadeautje wat je moet geven. De Fitbit draagt bij aan het bijhouden van een gezonder leefpatroon. Hier kun je dus ook nog een leuk gedichtje bij schrijven om iemand te motiveren. De Fitbit is aan te sluiten op de smartphone zodat je alle nieuwe berichten binnenkrijgt op de smartwatch. Dit is zeker niet een van de goedkopere Sinterklaas cadeau ideeën voor vrouwen uit deze lijst, maar wel een super leuke! 

#11. IJsmachine om zelf heerlijke verse ijs te kunnen maken

cadeau tips sinterklaas vrouw

Heb jij wel eens gehoord van een ijsmachine? Ik bedoel, wie houdt er nou niet van ijs? Of het nu zomer of winter is: ijs is altijd lekker! Met een ijsmachine is het heel simpel om zelf lekker ijs te maken vanuit je eigen keuken. Zo zit er een vrieskom in die je eruit kan halen. Deze vrieskom kan je vullen met verse ingrediënten zoals vanille, chocola en vruchten. Eenmaal gevuld laat je de inhoud mixen en daarna plaats je de kom voor minimaal 24 uur in de vriezer. Klaar is kees, en de volgende dag heb je heerlijke verse en eigengemaakte ijs. 

#12. Fashionchick Styleguide

goedkope sinterklaas cadeautjes vrouwen

Als jij een man bent die op zoek is naar Sinterklaas cadeau ideeën voor vrouwen dan bestaat er een grote kans dat je geen verstand hebt van mode. Mode, zoals accessoires en kleding, zijn een geliefd cadeau bij dames. Maar wat geef je dan? Er zijn letterlijk wel 10.000 opties… Wat vindt ze mooi? Van de gedachte alleen al krijg je keuzestress. Nu hebben wij het volgende originele idee: geef een Style Guide aan haar. Zo staat de Style Guide van Fashionchick vol met mode inspiratie en beauty tricks. Daarmee is dit de beste inspiratiebron voor iedere dame die behoefte heeft aan styling tips. En zo ben jij als man de held van het verhaal dankzij dit inspiratieboek!

Zo, genoeg inspiratie volgens mij! Jij kan weer goed gaan shoppen voor Sinterklaas. Veel shopplezier!

Liefs,

Carola