fbpx

Top 10 Sinterklaascadeaus voor mannen

Sinterklaas komt eraan, en dat vraagt om een inspiratie blog vol leuke Sinterklaas cadeau-ideeën voor mannen! Het is altijd lastig om hét perfecte cadeau te vinden voor hem. Wat voor cadeau geef je een man tijdens Sinterklaas? In dit artikel vind je leuke en originele Sinterklaas cadeau-ideeën voor mannen ter inspiratie. Dankzij de variatie vind je Sint cadeau-ideeën voor ieders budget en voor iedere type man. Of het nu een Sinterklaas cadeau voor je man, zoon of vader is,met deze cadeau-ideeën zal je zeker slagen! Laten we snel doorgaan naar onze lijst der lijsten!

#1. Bluetooth speaker

JBL Go Bluetooth speaker

Een bluetooth luidspreker hebben we vaker gezien, alleen dit is toch wel een speciale. Het is erg klein en compact, maar er komt super goed geluid uit. Je verwacht het totaal niet. De JBL GO heeft daarom ook een hele hoge score van kopers gekregen. Dit komt voornamelijk door de lage prijs die betaalt, maar de goede kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.

JBL staat erom bekend goede audioapparatuur te leveren en dat hebben ze ook nu weer gedaan. Dit is een product waar elke man blij mee is. Elke man houdt wel van muziekje, wat bij elke gelegenheid kan worden gedraaid. Op het strand, in het park, in de tuin noem maar op. Genieten van muziek doe je met een JBL GO.

#2. Kookboek | Koolhydraatarme wereldgerechten

kookboek cadeau

Dit kookboek heeft heel lang op nummer 1 van de best verkochte kookboeken in Nederland gestaan. En kennelijk niets voor niets, want er worden heel veel bereidingswijzen van heerlijke wereldgerechten opgenomen. Het bijzondere hieraan is dat het gaat om koolhydraatarme wereldgerechten. Perfect voor mannen die gewicht willen verliezen, maar toch lekker willen blijven eten. Een stille hint zo tijdens Sinterklaas, wie houdt daar nou niet van?!

95% van de gerechten zijn glutenvrij en er ontstaan geen schommelingen in de bloedsuikerwaardes. Het fijne aan dit kookboek is dat de recepten allemaal makkelijk zijn om klaar te maken. Oftewel, een echte aanrader voor mannen die wel eens in de keuken staan en gezonder willen eten.B

#3. Koptelefoon noise cancelling

Bluetooth koptelefoon

Dit is een goede keuze voor mannen die graag hun muziek luid willen horen en willen delen met anderen. Voor de heren die van hun eigen muziek willen genieten, is een koptelefoon perfect. Je kan het overal dragen: in de sportschool, op de fiets naar het werk, thuis, of tijdens het hardlopen.

Deze koptelefoon beschikt ook over noise cancelling. Dit houdt in dat het omgevingsgeluid wordt gedempt. Je kan dus ongestoord genieten van jouw muziek. Ook zit je niet met kabels, want de koptelefoon is geheel draadloos. Muziek liefhebbende mannen waar zijn jullie?

#4. Bierbrouw set

bierbrouwset

Mannen en bier: dat blijft altijd wel een gouden combinatie. Ja, ook vrouwen houden van bier, maar deze blog gaat specifiek over leuke cadeaus voor mannen. Voor velen is het hun lievelingsdrankje. Elk jaar gaan er weer honderden liters over de toonbank. Maar hoe zou het zijn als je een keer zelf je eigen biertje zou kunnen brouwen? Zou dat meer voldoening geven? Wij denken van wel. Met deze bierbrouwset is dat mogelijk! In een aantal stappen wordt simpel uitgelegd hoe dit zich voltrekt. Voor je het weet heb je 5 liter bier gebrouwen. Het is een leuk cadeau om te geven aan bierdrinkende mannen en zeker leuk om eens te gaan brouwen met een paar vrienden. Let hierbij wel goed op de houdbaarheidsdatum: vaak zijn de producten die je gebruikt om te brouwen beperkt houdbaar (bijvoorbeeld verse hop).

#5 Een persoonlijke fotohanddoek

Fotohanddoek voorbeeld cadeau

Waar je echt punten mee kan scoren bij iemand is om je cadeau helemaal zelf te maken. Oké, met een beetje hulp van het internet dan! Het internet staat vol met gepersonaliseerde cadeaus, wat misschien wel het allerleukste is om te geven. Maar heb je ooit gehoord van een foto op een handdoek? Hoe tof is dat?! Je hebt een heel jaar de tijd gehad om een mooie foto te schieten, dus je hebt vást een leuke foto. Misschien een grappige of juist een hele serieuze foto? Ons is niks te gek!

Het kan ook een foto zijn van je favoriete huisdier, van je favoriete auto, hobby of noem maar op! Doen wij niet moeilijk over. TIP VAN DE DAG: Wat misschien nog wel het meest originele is, is om je gedicht te laten bedrukken op een handdoek! Daar kun je dan je cadeautjes weer in inpakken, heb je direct een surprise! 

#6. Philips Senseo koffiezetapparaat

Philips Senseo koffiezetapparaat

Koffie. Voor veel mensen is het een must om te drinken in de ochtend om zo hun dag goed te beginnen. Anderen drinken het puur voor de gezelligheid als er visite is. Hoe je het ook wendt of keert, er wordt over de hele wereld koffie gedronken. Hoe top zou het zijn als je binnen een paar minuten een lekker bakje kan klaarmaken? Met de Philips Senseo Switch HD7892/60 kan dat. Het koffiezetapparaat is erg gebruiksvriendelijk en door middel van een lichtindicatie weet je exact wanneer je moet ontkalken. Dat is toch perfect!

#7. Scheerapparaat | Philips Aquatouch

scheerapparaat philips cadeau

Een man heeft meer haar op zijn lichaam dan een vrouw. Voornamelijk in het gezicht. Niet vervelend bedoelt, gewoon een constatering van een feit. Nu is het zo dat er een aantal jaren geleden een baardtrend is ontstaan, maar die is nu weer langzaam afgenomen. Dus mannen scheren hun baard en snor weer. Natuurlijk kan je dit doen met een scheermes, maar een scheerapparaat is ook een alternatief. Vaak is het nog beter om een scheerapparaat te gebruiken, omdat het de huid minder irriteert. Met de Philips-aquatouch-s5420 heb je een super scheerapparaat in huis voor een betaalbare prijs. Perfect voor Sinterklaas dus!

#8. Badjas

badjas heren

Na een heerlijke douche of een saunabezoek is het een lekker gevoel als je een badjas aan kan trekken. Je bent lekker fris, voelt je goed en de stof van een zachte badjas heeft een positief effect. Ook is makkelijk om te dragen. In veel situaties, waarbij je niet je kleren aan wilt trekken maar toch ‘iets’ aan wilt hebben, is een badjas een uitkomst. Deze badjas van katoen ziet er chique uit en past goed bij een man met lengte van minimaal 1.80 m. Mocht je niet van de kleur indigo houden, zijn er nog 8 andere kleuren, zoals onder andere cement, naturel, wit, en basalt. Natuurlijk te bestellen op bol.com.

#9. Heren Parfum | Hugo Boss

hugo boss heren parfum

Wat is er aantrekkelijker dan een man die erg lekker ruikt? Herenluchtjes van Hugo Boss zijn al jaren populair en dat geldt zeker voor de Hugo Boss Bottled. Deze klassieker kan altijd worden gedragen, of het nu overdag is of in de avond. Wat prettig is, is dat je de kenmerkende sensuele geur nog lang blijft ruiken. Het is verkrijgbaar in 30, 50, 100 en 200 ml. Genoeg keuze voor elk budget!

#10. Drone | Syma

drone cadeautip

Vroeger speelden kleine jongetjes (en meisjes) met bestuurbare raceautootjes. Tegenwoordig spelen jongens en mannen met drones. Je hebt ongetwijfeld wel een filmpje of foto gezien wat door een drone is geschoten. In films worden ze ook regelmatig gebruikt om vanuit meerdere standen te filmen. Het gerucht gaat dat ze in het begin lastig zijn te besturen, maar naar verloop van je tijd je er handigheid in krijgt en opstijgen, dalen en sturen soepel verloopt. De Syma X8W is een drone die is uitgerust met een camera. Zo kan ook jij mooie filmpjes maken.

Zo, genoeg inspiratie volgens mij! Jij kan weer goed gaan shoppen voor Sinterklaas. Veel shopplezier!

Liefs,

Carola