fbpx

De 5 leukste kraamcadeaus!

Hoe leuk is het als je een nieuw kindje mag verwelkomen. De ouders zitten op een roze wolk en natuurlijk ga je gezellig op kraamvisite. In dat geval is het leuk om iets mee te nemen voor de pasgeboren baby. Uiteraard kun je kiezen voor het standaard rompertje wat bijna iedereen wel geeft. Alleen, je kunt ook kiezen voor een meer origineel kraamcadeau. Maar wat is nu een leuk kraamcadeau idee dat niet iedereen geeft?

#1. Eerste besteksetje

Het klassieke besteksetje maar dan in een nieuw leuk jasje. Veilig voor kleine kindjes te gebruiken door de opstaande rand. Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes. Kijk dan, hoe schattig klein!

eerste besteksetje

#2. Speenketting

De speenkettingen van Chewies & More zijn superleuk en ook nog eens erg handig. Verkrijgbaar in verschillende mooie kleurencombinaties. Gun de nieuwe ouders wat meer rust: nooit meer zoeken naar de speen!

speenketting baby

#3. Een persoonlijke fotohanddoek

Fotoshoot Justmyrnfotografie
Foto van JustMyrn_fotografie (www.justmyrnfotografie.nl) JustMyrn_fotografie

Waar je echt punten mee kan scoren bij iemand is om je cadeau helemaal zelf te maken. Oké, met een beetje hulp van het internet dan! Het internet staat vol met gepersonaliseerde cadeaus, wat misschien wel het allerleukste is om te geven. Maar heb je ooit gehoord van een foto op een handdoek? Hoe tof is dat?! De nieuwe ouders hebben vast al een paar leuke foto’s weten te schieten van hun kind. En, zo’n fotohanddoek is natuurlijk ideaal om je kindje mee af te drogen. Ze groeien ook zo snel op…

#4. Childhome Schommelscooter

Te leuk deze schommelscooters van Childhome. Leuk voor je kindje en mooi voor jou! Staat super in de kamer en is ook nog eens goed voor de coördinatie van jouw kleintje. Oké, het kindje moet er wel in groeien, maar dat is met vele cadeaus zo!

Childhome schommelscooter


#5. Schattige Nachtlampjes

Helemaal lief zijn de nacht- en knuffellampjes van Teeny en Tiny. Nu alleen nog kiezen welke het gaat worden! Met deze lampjes zit je zeker goed. En, ze zijn ook nog eens supervrolijk!

Schattige nacht- en knuffel lampjes

Ben jij degene met het meest originele cadeau op kraamvisite? Met deze cadeautips weet je het zeker! Oh ja, een fotohanddoek kun je al ontwerpen vanaf 14,95! Heel veel succes!

Liefs,
Carola