fbpx

Top 5 Sinterklaascadeaus voor kinderen

Met de decembermaand in aantocht is het weer tijd voor veel gezelligheid met het gezin. De koudere avonden lenen zich uitermate goed om bijvoorbeeld weer eens gezellig aan tafel een bordspel te spelen. Ook herbergt december natuurlijk de leuke gezellige feesten als Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Bij de twee eerste feesten horen uiteraard ook de cadeautjes die uitgewisseld worden met de mensen die je lief hebt. Een kerstcadeau is er voor jong en oud, maar bij de sinterklaascadeautjes draait het toch vooral om de kinderen. Is het verlanglijstje niet helemaal goed bij je aangekomen? Hier hebben we enkele sinterklaas cadeau tips.

#1. Hoverboard

Op nr.1 van onze top vijf staat de revolutionaire Hoverboard. Een zelf balancerende hightech tweewieler die elektrisch wordt aangedreven. Energie vriendelijk en met een prachtig ontwerp.

Het besturen van de Hoverboard is geheel niet moeilijk, je hebt het in een kwartiertje onder de knie. Door simpelweg naar voren, naar achteren of naar de zijkanten te leunen begint de Hoverboard te rijden. Bang om te vallen is nergens voor nodig, je blijft rechtop staan door middel van vier gyroscopen die in het balansboard zijn verwerkt.

#2. Supermarkt speelset

Supermarkt Speelset cadeau voor kinderen Sinterklaas of Kerst 2016

Deze uitgebreide Supermarkt speelset is ontzettend leuk voor jongens én meisjes. Allemaal verschillende boodschappen, een elektronische kassa en zelfs een heuse winkelwagen. Alles is inbegrepen in deze leuke speelgoedset, het is net een echte supermarkt en staat garant voor eindeloos speelplezier. Om groente te wegen gebruik je de weegschaal en scannen van de artikelen doe je met de scanner. In de rij en reken af! Jong geleerd is oud gedaan!

#3. Een persoonlijke fotohanddoek

Fotohanddoek voorbeeld cadeau

Waar je echt punten mee kan scoren bij iemand is om je cadeau helemaal zelf te maken. Oké, met een beetje hulp van het internet dan! Het internet staat vol met gepersonaliseerde cadeaus, wat misschien wel het allerleukste is om te geven. Maar heb je ooit gehoord van een foto op een handdoek? Hoe tof is dat?! Je hebt een heel jaar de tijd gehad om een mooie foto te schieten, dus je hebt vást een leuke foto. Misschien een grappige of juist een hele serieuze foto? Ons is niks te gek!

Het kan ook een foto zijn van je favoriete huisdier, van je favoriete auto, hobby of noem maar op! Doen wij niet moeilijk over. TIP VAN DE DAG: Wat misschien nog wel het meest originele is, is om je gedicht te laten bedrukken op een handdoek! Daar kun je dan je cadeautjes weer in inpakken, heb je direct een surprise! 

#4. Fisher-Price Co-de-rups

Fisher Price Co de Rups Sinterklaas Kerstcadeau 2016

Co de Rups is speciaal voor peuters en kleuters en bijzonder leerzaam speelgoed. Co is een rups, bestaande uit diverse segmenten die op een bepaalde manier achter elkaar te koppelen zijn. Zo kan het kindje door logisch redeneren de rups een bepaalde route laten afleggen. Zo leren peuters en kleuters op een heel speelse manier de eerste stapjes van het programmeren en coderen. Uitgeroepen tot leukste kinderspeelgoed 2016 in de leeftijd van 4-5 jaar.

#5. LEGO Super Heroes Jokerland

Lego Superheroes Jokerland Beste Kerst & Sinterklaas cadeautjes

Het speelgoed van LEGO Super Heroes combineert het beste van twee werelden. Met de beroemde bouwstenen van LEGO kun je allerlei acties en avonturen van de alom bekende superhelden eindeloos thuis naspelen. Het staat garant voor urenlang speelplezier met bekende superhelden zoals Iron Man, Spider-Man en Batman. Ga de bouwuitdagingen aan en ga de strijd aan met schurken als The Joker en The Penguin.

Met dit lijstje ben jij klaar om weer inkopen te doen voor Sinterklaas. Dus hup, scoor de vetste cadeaus online!

Liefs,

Carola